AviOn Security

Turvallisuus – ei vain rikosturvallisuutta – SafetyON

Hätäkutsu

SafetyON Hätäkutsu soveltuu lääkäriasemien, asiakaspalvelupisteiden, hoivakotien, koulutuslaitosten ja muiden kohteiden, joissa henkilöturvallisuudesta halutaan huolehtia asiakaspalveluympäristössä, kutsupainikejärjestelmäksi.

Helppokäyttöisyys, nopea asennus, kokonaisuuden muokattavuus ja monipuoliset tiedonsiirtomahdollisuudet takaavat onnistuneen valvonta ratkaisun. SafetyON Hätäkutsu on helppo käyttää.

Palovaroitinjärjestelmä

Palovaroitinjärjestelmä antaa asukkaille, asiakkaille ja henkilökunnalle aikaa poistua palavasta rakennuksesta ja mahdollistaa nopean alkusammutuksen käynnistämisen. Mitä aiemmin palo sammuu, sitä pienemmäksi vahingot jäävät.

Asiakas saa tarvekartoituksen perusteella SafetyON Palovaroitinjärjestelmän sisältäen mahdolliset oheispalvelut; tiedonsiirtoliittymä, vartiointipalvelu ja huoltosopimus.

Työajanseuranta

Työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa työn tehokkaan ohjaamisen ja kohdistamisen sinne missä se on kannattavaa. Ajansäästö työtehtävien laskennassa ja tarkkuus toteumissa tuo tullessaan merkittäviä säästöjä.

Asiakas saa tarvekartoituksen perusteella SafetyON Työajanseurantajärjestelmän palvelukokonaisuutena sisältäen tarvittavat kenttälaitteet ja ohjelmistot.

© 2024 AviOn Security Oy
AviOn Security Oy
Valikko